0
Din ordre
Total
0,00 DKK

5 års fødselsdag i Svendborg. Kampagne, 15% rabat ved tilmeldelse af nyhedsbrev. Rabatkoden kan bruges på alle produkter – dog ikke på i forvejen nedsatte varer, tilbudsvarer, kampagnevarer og udsalgsvarer, samt gavekort.

Belysning

Louis Poulsen

Møbler

Accessories

Udstillingsmodeller

Inspiration

Byg din egen string

Design din drømmeopstilling

Havemøbler

Inspiration & nyheder

Schiang Living's Historie

Schiang Living i hjertet af Odense er uden tvivl Danmarks hyggeligste møbelhus. Der har været møbelbutik i lokalerne, siden Arne Schiang åbnede Schiang Møbler i Albanigade 27 i 1942.

Kim Madsen og Søren Larsen overtog butikken i 2007 og har siden udviklet både sortiment og lokaler. I 2013 åbnede Schiang Living endnu en butik i Vestergade 5 i Svendborg, hvor sortimentet er en smule anderledes, men hvor ånden er den samme som i Odense butikken.

Montana Collection

Spar -20% fra d. 15 oktober til d. 15 november

Montana Collection er en serie af enkle og funktionelle opbevaringsløsninger, som passer perfekt ind i den moderne boligindretning. Du kan vælge mellem mange forskellige opbevaringsmøbler. Du kan både finde fine reoler, skabe, klassiske kommoder samt det fine Montana sengebord. Vi har et stort udvalg, så du kan shoppe efter ønske og behov. Læs mere og se vores store udvalg af Montana Collection.

 

Hallingdal kampagne på Ægget™

Da Arne Jacobsen i slutningen af 1950erne designede SAS Royal Hotel i København, skabte han samtidig Ægget™, Svanen™, Svanesofaen™, Serie 3300™ og Dråben™. Med disse møbler skrev Arne Jacobsen historie inden for dansk design på verdensplan.

By Lassen - Ny efterårs lancering

By Lassen bygger videre på sin ikoniske Kubus-kollektion med en række nye produkter, det er årsdagen, hvor den største Kubus-lancering siden Lassen blev grundlagt i 2008.
Serien af Kubus Vases passer perfekt til blomster og giver Kubus fans nye dekorationer og anvendelsesmuligheder.

PH 3/2 RAVFARVET GLAS BORD LIMITED EDITION

Tilgængelig fra 1. oktober til og med 31. december 2018

Som en hyldest til Poul Henningsens geniale arbejde med at forme lys præsenterer Louis Poulsen nu en eksklusiv limited edition-udgave af hans enestående PH 3/2 Bord.

Montana Free Reolsystem

Reolsystemet Montana Free er et nyt slags møbel til en ny måde at leve på. Fritstående, nemt at samle og uimodståelig flytbart. Se frem til 12 faste kompositioner, som kan vælges med eller uden en indskudt hylde. Vælg mellem 4 farver og tilkøb stofplader i 8 farver.