Knax Knagerække 4

LoCa
Mål
39,6 cm x 7,9 cm x 1,8 cm

Opgrader din entré med vores robuste og elegante knagerække, der rummer hele 4 knager. Vælg mellem et udvalg af træsorter og et bredt spektrum af farver, der passer perfekt til din personlige stil og indretning. Knagerne fås i sort, grå eller messing, hvilket giver dig mulighed for at skabe et harmonisk og stilfuldt look i dit hjem.

 

Hvis du ikke finder den helt rigtige variation, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. Du kan maile os på kundeservice@schiang-living.dk eller ringe på 66 12 70 35. Uanset om du ønsker en modern eller klassisk æstetik, vil denne knagerække tilføje både funktionalitet og elegance til din hverdag.

912,00 kr.
Leveringstid: 2 - 3 hverdage på lagervarer
LoCa

Dansk Håndværk i Særklasse: KNAX - 100% Lokal Produktion

Oplev ægte dansk håndværk med KNAX, en knagerække, der er 100 % håndlavet i Danmark. Hvert stykke træ er omhyggeligt udvalgt og håndplukket, og hele produktionsprocessen foregår lokalt i Danmark. I en branche, hvor mange produkter ofte fremstilles i Østeuropa eller Fjernøsten af økonomiske årsager, skiller KNAX sig ud ved at holde fast i den danske produktionsproces.

Denne fokus på hjemlig produktion er ikke kun et spørgsmål om stolthed, men også om kvalitetssikring. Ved at fremstille alt lokalt kan Loca sikre den høje kvalitet, som de ønsker i deres produkter. Med KNAX får man ikke bare en knagerække - man får et stykke dansk håndværk, der er skabt med omhu og dedikation.

Du kunne også være interesseret i...