Bestsellers til favorable priser

"Penge vokser ikke på træerne"...

...sagde en klog mand en gang. Så hvorfor ikke investere dem i kvalitets og tidløse produkter?

Hos Schiang Living har vi samlet en række bestsellers og givet dem en helt unik pris, så du til enhver tid kan shoppe dine favoritdesigns til hjemmet, uden og skulle tænke på prisen. Vi opdaterer løbende vores bestsellers, så der hele tiden er noget til enhver smag.

Schiang-living.dk udvider, vokser og lærer hele tiden. Derfor sørger vi for at have de mest populærere produkter på lager til omgående levering, men alt er relativt og folk er forskellige, hvorfor vi tager forbehold for længere leveringstid på udvalgte produkter.

Nu er der vel ikke så meget mere tilbage, end at finde dén bestseller du ikke kan leve uden?

LÆNGERE LEVERINGSTID!
Ingeborg med skammel

LÆNGERE LEVERINGSTID!

Desværre resulterer en kombination af eftervirkningerne af Covid-19 samt julen til generelt længere leveringstid fra en stor del af vores leverandører. Dette er grundet en større ordreindgang, mangel på råvarer og transportudfordringer.

 

Vi bytter dine julegaver frem til 24. januar 2022 – Kom ind forbi en af vores butikker eller kontakt os online, så sender vi en returlabel, gratis!

 

OBS! Grundet Covid-19 oplever vi desværre generelt længere leveringstider fra forskellige leverandører, som resultat af en større ordreindgang, mangel på råvarer og transportudfordringer.

 

 

 

 

 

Luk catch
1