Få professionel hjælp til din indretning

Indretning hos Schiang Living

Kim Madsen, som er medindehaver af butikken, har et skarpt øje og 30 års erfaring med indretning. Kim har sin helt egen måde at inspirere kunderne på. Han møder dem på deres egen adresse, i butikken eller i leverandørens show-room, hvor han levende fortæller om materialer, stil og sammensætninger.

Schiang Living hjælper dig hele vejen med indretningen. Vi tilbyder totalløsninger med møbler, belysning, tæpper, puder, accessories - og har samarbejde med Fyns dygtigste gardin- og tapetforretning. Du kan forvente, at vi ved, hvad vi taler om!

Vi tænker i oplevelser og helheder. Vi får et årelangt forhold til vores kunder, som kommer igen, hver gang de har et nyt område, vi skal bearbejde.

Kontakt Kim for et uforpligtende møde på mobil 20 81 12 23 eller km@schiang-living.dk.

"Vi vil selv mærke, hvad der betyder noget for os. Møbler handler mere om følelser, end man måske lige tror"

~ Kim Madsen

Indretning i hjemmet
Erhvervs indretning
Inspiration

FØLG OS

Fødselsdags tilbud!
Schiang Living fanebærer

Schiang Living Svendborg fylder 7 år

I forbindelse med vores butik i Svendborg fylder 7 år vil vi gerne forkæle vores kunder.

Vi har derfor lavet en masse gode tilbud på kendte og populære produkter til hjemmet, både belysning, møbler og accessories. Find alle de gode tilbud under aktuelle tilbud.

Var dén vare du gik efter ikke på tilbud? Fortvivl ej! Som ekstra gave til jer har vi lavet en rabatkode på 20%. Rabatkoden gælder på hele webshoppen, dog ikke på nedsatte varer eller udvalgte kampagner.

RABATKODEN: fødselsdag20

Har du brug for yderligere vejledning så besøg vores butikker eller kontakt os pr. mail eller telefon.

 

Luk catch
1