HAY Facet Cabinet | High

Stefan Scholten
Materiale
Genbrugt ABS-plast
Mål
H66 x W38 x L38 cm

Facet Cabinet er en elegant og alsidig opbevaringsløsning, designet til at tilpasse sig dine behov. Med sin sofistikerede facetterede overflade og enkle, funktionelle design kan den anvendes som natbord i soveværelset, som stilfuldt sidebord i stuen, eller som organiseret opbevaring på hjemmekontoret. Tilgængelig i fem tidløse farver, der komplementerer enhver indretning.

1.325,00 kr.
Bestillingsvare
NYHED FRA HAY

FACET CABINET

Facet Cabinet er et mesterværk inden for moderne design, skabt af den anerkendte hollandske designer Stefan Scholten for HAY. Dette alsidige skab er både en praktisk opbevaringsløsning og et stilfuldt element, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Med sit facetterede design, der har givet skabet dets navn, kombinerer Facet æstetik og funktionalitet på en måde, der gør det til et uundværligt møbel i ethvert rum.

Fremstillet af genanvendt ABS-plast, repræsenterer Facet Cabinet en bæredygtig tilgang til design uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den drejelige integrerede dør giver nem adgang til indholdet, mens muligheden for at tilføje hjul gør det nemt at flytte skabet rundt efter behov. Dette gør det ideelt som natbord i soveværelset, som sidebord i stuen, eller som opbevaringsløsning på kontoret.

HAY

Designet af Stefan Scholten

Stefan Scholten, der dimitterede fra Design Academy Eindhoven i 1995, er kendt for sin evne til at forenkle form og farve til deres reneste udtryk. Hans arbejde med Facet Cabinet er ingen undtagelse. Skabet er et resultat af hans ønske om at skabe et mobilt og funktionelt møbel, der samtidig er visuelt tiltalende. Med sit minimalistiske udtryk og fem tilgængelige farver kan Facet Cabinet tilpasses enhver indretning og bringe både skønhed og orden ind i dit hjem.

Opgrader dit hjem med Facet Cabinet, hvor tidløst design møder praktisk anvendelighed – designet af Stefan Scholten for HAY.

Du kunne også være interesseret i...