Dora Maar Planter
Druggist LSD Candle af Jonathan Adler
Rocket Decanter Gin
Tiger Stacking Dish
Jonathan Adler Dora Maar Planter
Versailles Blocks Bowl fra Jonathan Adler

Hvem er Jonathan Adler?

 

 

Jonathan Adler er både en designer, potter og forfatter som valgte at forlade sit hverdagsjob til fordel for at følge sin drøm; keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af keramik og fem år efter åbnede Jonathan Adler sin første butik i Soho.

I dag er Jonathan Adler en designvirksomhed med butikker i hele verden - både en global engrosvirksomhed og en voksende webshop, med alt til boligen. Missionen er at skabe luksuriøse møbler og øvrige boligtilbehør.

Jonathan Adler er født i 1966. I 1978 stiftede han for første gang bekendtskab med keramik på en sommerlejr, hvor han opdager hans store interesse og kærlighed for keramik.

Find alt fra spiritus flakser, fade, bakker, vaser m.m. fra Jonathan Adler hos Schiang Living.

Eyes Valet Tray
Marseilles Coasters
Dora Maar Urn
Porcelænvase fra Jonathan Adler
Versailles Maze Vase fra Jonathan Adler

Hvor køber jeg produkter fra Jonathan Adler?

Hos Schiang Living, Odense, sælger vi et stort udvalg af Jonathan Adlers produkter. Jonathan Adler sælges kun i vores butik på Albanigade, hvor vi har forskellige opstillinger samt udstillinger med hvordan du styler hjemmet med accessories fra Jonathan Adler.

Vores møbelhus på Albanigade er uden tvivl Danmarks hyggeligste. Schiang åbnede dørene for første gang i 1942 og er siden kun blevet større. I dag ligger Schiang Living også i Svendborg og har yderligere åbnet "Collection by Schiang Living" i Odense på Stærmosegårdsvej.

På Albanigade bliver du mødt af et indbydende og hyggeligt byhus, der er omdannet til et møbelhus fuld af charme i flere etager. Kom forbi og oplev de unikke og flotte produkter fra Jonathan Adler, samt møbler og andre accessories fra kendte danske og udenlandske designere.

Bakker

Find et stort udvalg af små bakker og fade, der er perfekte til at opbevare dine smykker, når du ikke bruger dem.

Tiger Stabelfad
Jonathan Adler tiger stacking dish
Jonathan Adler Boligtilbehør
Smykkefad

Vaser

Mangler du en unik vase, der kan give indretningen et lille pift? Vaserne fra Jonathan Adler repræsenterer kvindekroppen - Samtidig med de provokerer pryder de også indretningen.

Jonathan Adler Georgia Centerpiece Bowl
Gala vase fra Jonathan
Dora Maar Urn fra Jonathan Adler
Jonathan Adler Accessories