0
Din ordre
Total
0,00 DKK

UDSALG - UDSALG - UDSALG

Læder typer

Anilinlæder
Anilinlæder er den type læder der kommer tættest på det "rå" naturlige læder. Da denne læder type er uden overfladebeskyttelse og der er derfor ikke nogen mulighed for at skjule eventuelle "fejl"(Bi stik/Ar) i det færdige læder, bruges der til denne læder type, huder af høj sortering. Det er et krav at huderne kun må have få skader eller naturlige ar, for ikke at blive frasorteret. Anilinlæder er et blødt materiale, meget behageligt at sidde på og føles stort set aldrig hverken varmt eller koldt. Til gengæld er Anilinlæder også væsentligt mere sårbart overfor brugspåvirkninger. Pletter efter spildte væsker, fedtstof m.v. lader sig undertiden kun vanskeligt fjerne. Læderet vil med tiden, i forhold til andre læder typer, få en kraftigere patina end de fleste andre typer, afhængigt af den valgte farve, specielt på de mest brugsudsatte flader. Anilinlæder anbefales, hvis der primært er fokus på, at materialet skal være behageligt at bruge og hvor det praktiske spiller en mindre rolle.

Semianilinlæder
Denne type læder har fået en let overfladebehandling og derved er blevet mere resistent for påvirkninger i dagligdagen. Overfladebehandlingen, der beskytter læderet, betyder at man får lidt større reaktionstid til, at fjerne spildte væsker og lignende fra læderets overflade, inden det begynder at trænge ind og give pletter eller skjolder. Ændringer i læderets udseende vil også være mindre for denne læder type end for det ovennævnte anilinlæder. Semianilinlæder bør foretrækkes, hvor der lægges vægt på at få et rimeligt praktisk læder materiale, men uden at give afkald på de bløde og behagelige egenskaber læderet har.

Nubuck
Nubucklæder er bearbejdet på en unik måde for, at få sit ru udseende. Læderet er en anilin type, det betyder at det ikke har nogen overfladebeskyttelse. Garverierne imprægnerer dog almindeligvis Nubuck læderet for at give det en hvis beskyttelse. Læderet  kan bedst sammenlignes med ruskind og Nubuck vil derfor også forandre sig på en lignende måde, f.eks kan den ru overflade blive slidt af hvor læderet bruges kraftigst, så overfladen på disse steder bliver mere glat. Nubuck kræver derfor en regelmæssig og grundig vedligeholdelse og pleje for at bevare sit oprindelige udseende.

Dækfarvet læder
Dækfarvet læder har fået en kraftigere overfladebeskyttelse, typisk med læder lak, der resulterer i et særdeles praktisk læder, der kan holde til lidt af hvert.Den kraftigere behandling bevirker at læderet noget bliver stivere og mere kunstigt at se og føle på. Farvningen lukker, helt eller delvist, læderets overflade og det bliver mindre behageligt i brug.Læderet vil derfor heller ikke forandre sig særligt meget i brug, så man kan roligt regne med samme udseende i relativt lang tid.Til gengæld er denne læder type meget praktisk i brug og møbler med dette materiale kan derfor anbefales, hvor de praktiske egenskaber er vigtigst og de komfortable egenskaber er sekundære.

 

Inspiration & nyheder

Carl Hansen & Søn - Wing & Oculus

Oplev den ikoniske Wing & Oculus Chair i denne eksklusive farvekollektion – MOOD!
Mood er inspireret af naturlige og industrielle farver. Farvernes kontrast skaber en helt særlig harmoni, som er helt eksklusiv for denne farvekollektion.

Montana Sideboard

Montana Sideboard er Montanas bud på færdige møbler og opbevaringsløsninger til alle boligens rum kombineret af elementer fra Montana Systemet. Montana Sideboard spænder over skænke, reoler og flere funktionelle møbler.

Tilbuddet gælder fem udvalgte Montana skænke og du kan frit vælge mellem Montanas 40 lakfarver, 2 finér og 4 dybder (20, 30, 60 og 46.8 cm).  Derudover er grebs farven valgfri og du bestemmer selv, om skænken skal placeres på ben, sokkel, hjul eller hænges på væggen.
Top paneler, lakeret eller i glas er ikke inkluderet i kampagnen.

Du kan bestille møblerne som de er designet, men Montana rummer altid muligheden for, at du kan designe dit helt eget personlige møbel og opbevaring til hjemmet.

 

 

 

 

Aktuelle tilbud

I vores webshop lancerer vi nu kategorien Aktuelle tilbud.
Her kan du finde nedsatte varer, gode tilbud samt kampagner m.m.
Vi opdaterer løbende vores website, så der vil altid være nogle nye tiltag. Ønsker du løbende at blive opdateret, kan du med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden!

Brian Kirk Design

Brian Kirk er en dansk dygtig håndværker med en ubestridelig lidenskab for lys – med naturen som en af ​​hans primære inspirationer.

Månelampen er inspireret af det japanske begreb “komorebi”, som skildrer de unikke mønstre og skygger, der skabes, når solstråler skinner gennem blade og træer – de er bygget med 3 skygge lag, som hver afspejler og opvarmer lyset, giver et behagelig lys, mens du har funktionelt lys nedad.

Frederik Bagger - Crispy serien

Nyd dine lækre cocktails eller boblende champagne med ægte stil og elegance med disse fantastiske håndskånet Crispy krystal glas fra Frederik Bagger. Frederik Baggers Crispy serie spejler sig tilmed i tendenser fra 1940’erne, da glassene er udsmykket med dette simple og elegante monogram. De klare krystalglas er det perfekte tilbehør til at fejre specielle lejligheder i fin og smuk stil. Med disse smukke glas fremviser du dine cocktails og velkomstdrinks for sin bedste side.

Finansiering

Rente- og gebyrfrit lån

Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem hurtig finansiering, hvor du kan ansøge om lån her på hjemmesiden.

Der er mulighed for at få et Rente- og Gebyr frit lån.

0 Renter – 0 Oprettelse – 0 Gebyr

Vi kører rente- og gebyrfri lån med løbetid på 10 og 20 mdr.

Luk catch